GEVELONDERHOUD

Voorzie uw woning of bedrijfspand van een mooie en representatieve gevel dankzij het onderhoud van Ja Netjes. Wij zijn bekend met diverse materialen.

Gevelonderhoud voor verschillende materialen

Ziet uw pand er door vervuiling aan de gevel niet meer mooi en representatief uit? Dan komt schoonmaakbedrijf Ja Netjes met alle plezier bij u langs om gevelonderhoud in Soest en omstreken te regelen. Wij weten raad met allerlei soorten en maten gevels en zorgen voor een grondige schoonmaak die past bij uw situatie. Voor particulieren én bedrijven!

Een passende schoonmaakoplossing

Onder de noemer gevelonderhoud vallen verschillende werkzaamheden. Hier bij Ja Netjes beschikken we over al ruim 25 jaar ervaring, waardoor we goed weten hoe we met diverse materialen om moeten gaan. Hierdoor kunnen wij u van dienst zijn met onder andere houtwerkreiniging, Trespareiniging en damwandreiniging. Op wat voor manier wij schoonmaken is afhankelijk van de vervuiling. Moeten wij bijvoorbeeld graffiti verwijderen of is er sprake van groene aanslag? Dan is het de beste optie om voor hogedrukreiniging te gaan. Bij minder hardnekkig vuil volstaat een reguliere schoonmaakbeurt. Hiervoor kunnen wij eenmalig, periodiek of zelfs dagelijks bij u langskomen. Op deze manier verzekeren wij u van een langdurig schone gevel!

Voor kleine én grote klussen

Zowel particulieren als bedrijven zijn van harte welkom gebruik te maken van onze gevelreiniging. Alles van de kleinste tot de grotere klussen zijn zaken die wij voor u kunnen uitvoeren. Wilt u dat wij bijvoorbeeld uw dakgoot reinigen? Ook dat is geen enkel probleem voor ons. Voor alles wat wij doen bespreken wij uw situatie met u en stellen wij een offerte op maat voor u op, waarin alle werkzaamheden en de daaraan verbonden kosten staan vermeldt. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Maak een afspraak of stel uw vragen door contact met ons op te nemen. Bel hiervoor naar 085-2084253 of vul het online contactformulier in. Wij komen spoedig op uw vraag of opmerking terug en sturen zo snel mogelijk een ervaren schoonmaker bij u in regio Soest langs.

Offerte aanvragen?

Neem contact op met Ja Netjes!

OPENINGSTIJDEN

 • Maandag:

  08:00 - 17:30

 • Dinsdag:

  08:00 - 17:30

 • Woensdag:

  08:00 - 17:30

 • Donderdag:

  08:00 - 17:30

 • Vrijdag:

  08:00 - 17:30

 • Zaterdag:

  11:00 - 15:00

 • Zondag:

  Telefonisch bereikbaar!

OVER ONS

Ja Netjes is uw professionele en ervaren schoonmaakbedrijf in Soest. In de gehele regio staan wij klaar om eenmalige, periodieke of dagelijkse schoonmaak bij particulieren en bedrijven te verzorgen.

CONTACTGEGEVENS

Copyright © 2022 Schoonmaakbedrijf Ja Netjes.
Alle rechten voorbehouden. Website door: 
Joomlapartner.