VLOERONDERHOUD

Schakel schoonmaakbedrijf Ja Netjes in om uw tapijt, marmoleum en linoleum op professionele manier te laten onderhouden. Reiniging naar uw wensen!

Vloeronderhoud bij particulieren en bedrijven

Om uw vloer te allen tijde in optimale staat te houden, is het verstandig om een professional in te schakelen. Ja Netjes staat klaar om uw vloeronderhoud in Soest en omstreken te verzorgen. Of u nu particulier of bedrijf bent, onze schoonmaker komt bij u langs om uw vloer te reinigen. Wij zijn bekend met onder meer tapijt, marmoleum en linoleum.

Grondig uw tapijt reinigen

Een van onze specialiteiten is tapijt reinigen, waarvoor wij verschillende methodes hanteren. Ja Netjes zorgt altijd voor een passende tapijtreiniging door middel van:

 • Sproei-extractie: hierbij sproeien we het tapijt nat, borstelen we het reinigingsmiddel in en zuigen we het tapijt droog. Hierna kunnen we met blazers het tapijt weer droogblazen, zodat u niet lang hoeft te wachten voor het weer beloopbaar is.
 • Droge korrel: door middel van een borstelmachine borstelen wij vuilabsorberende korrels in het tapijt, welke wij vervolgens weer verwijderen met de stofzuiger.
 • Bonnet: deze methode bestaat uit het vernevelen van een kristalliserende vloeistof die vuil in het tapijt omsluit. Dit is gemakkelijk te verwijderen met een eenschijfsmachine en een lussen- of microvezelpad. Het tapijt wordt hierbij niet vochtig. Deze droogreiniging is daarom zeer geschikt voor periodieke schoonmaak.

Welke methode voor vloeronderhoud er bij uw vloer past, is afhankelijk van het tapijtsoort en de staat waarin deze verkeert. Onze schoonmakers zijn ervaren in vloerreiniging en geven u desgewenst advies over de beste keuze.

Marmoleum- en linoleumonderhoud

Uiteraard is tapijt niet het enige soort vloerbedekking die wij van vloeronderhoud kunnen voorzien. Ook voor linoleumonderhoud of om uw marmoleum te reinigen zijn wij uw expert. Al naar gelang gebruik dient u een linoleumvloer of marmoleumvloer ten minste eens per jaar te laten conserveren. Ja Netjes komt graag bij u langs om de oude waslagen te verwijderen en nieuwe was aan te brengen. Vanzelfsprekend zullen wij van tevoren het marmoleum of linoleum reinigen voor een schoon én mooi resultaat!

Wilt u een afspraak maken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor andere soorten vloeren? Neem gerust contact op met Ja Netjes uit Soest door te bellen naar 085-2084253 of door het online formulier in te vullen. Wij staan u met alle plezier te woord voor al uw vragen en opmerkingen. U ontvangt steevast een offerte op maat!

Offerte aanvragen?

Neem contact op met Ja Netjes!

OPENINGSTIJDEN

 • Maandag:

  08:00 - 17:30

 • Dinsdag:

  08:00 - 17:30

 • Woensdag:

  08:00 - 17:30

 • Donderdag:

  08:00 - 17:30

 • Vrijdag:

  08:00 - 17:30

 • Zaterdag:

  11:00 - 15:00

 • Zondag:

  Telefonisch bereikbaar!

OVER ONS

Ja Netjes is uw professionele en ervaren schoonmaakbedrijf in Soest. In de gehele regio staan wij klaar om eenmalige, periodieke of dagelijkse schoonmaak bij particulieren en bedrijven te verzorgen.

CONTACTGEGEVENS

Copyright © 2022 Schoonmaakbedrijf Ja Netjes.
Alle rechten voorbehouden. Website door: 
Joomlapartner.