Glasbewassing

Geniet van een prachtig uitzicht en meer lichtinval en laat uw ramen deskundig wassen door schoonmaakbedrijf Ja Netjes. Altijd de hoogste kwaliteit!

Ja Netjes is uw professionele glazenwasser

Schoonmaakbedrijf Ja Netjes is niet enkel en alleen uw schoonmaker, maar eveneens uw glazenwasser in Soest en omstreken. Glazen wassen, renoveren en polijsten behoort allemaal tot onze werkzaamheden. Met andere woorden: wij bezorgen uw huis of kantoor een blinkend schoon uiterlijk waar u nog lang plezier van heeft. Ons periodiek inschakelen is ook mogelijk.

Uw bedrijfsglazenwasser

Ja Netjes staat klaar om glasbewassing bij bedrijven uit te voeren. De meeste bedrijfspanden zijn relatief hoog, maar dit is voor ons geen enkel probleem. Wij zijn namelijk in het bezit van een hoogwerker en een Tucker® Pole-systeem. Met behulp van deze machine en telescopische reinigingsborstel van 15 meter kunnen wij tot op grote hoogte uw ramen wassen. Bovendien maken onze gecertificeerde en ervaren werknemers gebruik van gedemineraliseerd water en kwaliteitsmaterialen. Vanzelfsprekend werken wij te allen tijde conform de Arbo-regelgeving. Zo zijn veiligheid, kwaliteit en uw tevredenheid gegarandeerd! Aangetaste of doffe beglazing polijsten en renoveren is evengoed optie.

Glasbewassing thuis

Maar natuurlijk staan wij tevens met alle plezier klaar voor huishoudens in Soest en omstreken. Glazen wassen is immers iets wat u wellicht wel zelf kunt doen, maar nog beter kunt uitbesteden aan een professionele glazenwasser. Zo bent u geen tijd en moeite kwijt voor een lastige klus en geniet u alsnog van perfect schone ruiten. Het maakt ons niet uit of u in een rijtjeshuis of een flat woont: ons team is bevoegd en bekwaam om tot op grote hoogte ruiten te wassen. Zijn uw ramen aangetast of dof? Dan kunnen wij deze desgewenst renoveren en/of polijsten.

Geniet weer van goed doorzicht, betere lichtinval en een representatief uiterlijk van uw bedrijfspand of woning door Ja Netjes in te schakelen! Voor vragen of een afspraak bereikt u ons via het telefoonnummer 085-2084253 of via het online contactformulier. Bij het eerste contact bespreken wij steevast uw wensen en ontvangt u een offerte op maat.

Offerte aanvragen?

Neem contact op met Ja Netjes!

OPENINGSTIJDEN

 • Maandag:

  08:00 - 17:30

 • Dinsdag:

  08:00 - 17:30

 • Woensdag:

  08:00 - 17:30

 • Donderdag:

  08:00 - 17:30

 • Vrijdag:

  08:00 - 17:30

 • Zaterdag:

  11:00 - 15:00

 • Zondag:

  Telefonisch bereikbaar!

OVER ONS

Ja Netjes is uw professionele en ervaren schoonmaakbedrijf in Soest. In de gehele regio staan wij klaar om eenmalige, periodieke of dagelijkse schoonmaak bij particulieren en bedrijven te verzorgen.

CONTACTGEGEVENS

Copyright © 2022 Schoonmaakbedrijf Ja Netjes.
Alle rechten voorbehouden. Website door: 
Joomlapartner.